Andi és Andris visszajelzése | Tihany

 

Régi vágyam volt, hogy a Balatonon forgathassak egy esküvői filmet, főleg azután, hogy tavaly októberben a Balatonon, Fonyódon forgathattam egy teljes héten keresztül. Persze, ha már ott voltam, akkor több helyszínt is be akartam járni. Erről írtam korábban.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ezután a túra után úgy éreztem, hogy mindenképpen szeretnék visszatérni, főleg Tihanyba, mert elképesztően gyönyörű helynek tartom. A szerencse hamar mellém szegődött, ugyanis egy kedves pár az egyik közösségi hálón keresett több szolgáltatót, közöttük esküvői filmest is, és mondanom sem kell, hogy azonnal kaptam az alkalmon, hogy elküldjek egy árajánlatot és portfóliót. Mivel legalább 50-60 jelentkező volt rajtam kívül, így nem jött hamar válasz, de később újra elkezdtünk beszélni és nagy örömömre, leszerződtünk!

Ezután már csak ki kellett várni a májust és elmenni forgatni. Folyamatosan az járt a fejemben ,hogy mi van, hogy ha rossz lesz az idő? Mi van, ha nem tudunk drónozni, mi van, ha semmi nem alakul jó? Szerencsére hamar túllendültem ezeken a kérdéseken. A forgatásra velem tartott Jobbágy Zoli is, akinek a munkásságát az Astronova oldalon lehet megtekinteni, kiváló munkákat készítenek 😉

Ketten nekivágtunk a közel 4-5 órás útnak és végig csodás idő volt, még le is barnult az arcunk a forgatás ideje alatt. Végig remek volt a hangulat és hihetetlen felvételeket sikerült készíteni, hiszen bármerre néztünk minden oldalról csak a szép táj jött velünk szembe. Az egész eseménynek, beleértve a készülődést is a Tihany Echo residence hotel adott helyet. A teraszon volt a polgári szertartás, mely nem mindennapi látványt nyújt a túlpartra. Másnap pedig még hazaindulás előtt készítettünk néhány vágóképet a környéken.

... és akkor jöjjön Andi és Andris visszajelzése:

Nagyon elégedettek vagyunk az esküvői filmmel. Laci és Zoli fáradságot nem ismerve és észrevétlenül örökítette meg mesés tihanyi esküvőnk minden fontos pillanatát. A jól beállított felvételek és a vágások dinamikája tökéletesen elevenítik meg életünk legboldogabb napjának eseményeit. A fotók csak szép pillanatképek, de a filmen keresztül újra részei lehetünk az eseményeknek. Újra érezzük a napsütést bőrünkön, a lágy szellő fújását. A virágok illata, az ételek íze, újra a miénk. Látjuk szerető családjainkat és barátainkat. Nevetünk, táncolunk. Körbe ölel a vitorlásokkal tarkított Balaton, a domb oldalon szőlők terülnek el. A csoda tovább él… 

Andi és Andris

Tihany 2018error: A tartalom másolásvédelem alatt áll!