Lidi és Sanyi visszajelzése

Az idei év első esküvőjét Lidivel és Sanyival forgattam, akik nagyon kedves párt alkotnak

Tartalmas forgatáson vagyunk túl, hiszen reggel a fodrásznál kezdtünk, amit a sminkelés követett. Ezek után a készülődést, majd az első megpillantást (first look) forgattuk le, mely nagyon jól sikerült!
A napot a kreatív fotózással és forgatással folytattuk, elindultunk Gyulára a csigakertbe, majd a Gyulai-Almásy kastély kertjében és kiállítótereiben fejeztük be. A szertartást követően a Phaedra rendezvényközpontban folytattuk az esküvőt és a lakodalmat, mely hajnalig tartott.

Lidi és Sanyi visszajelzése

Fotó: Motomfotó

2017 májusában tartottuk esküvőnket Békéscsabán, ahol Laci örökítette meg az egész napot. Amikor elkezdtünk videóst keresni, az ő kisfilmjeiben hangulatot, kreativitást, szenvedélyt láttunk, ami azonnal megfogott minket. Mivel Budapesten élünk, telefonon kerestük meg őt, ahol nagyon kedves és segítőkész volt, mindent részletesen elmondott, így előzetes találkozás nélkül rögtön meg is egyeztünk vele.

A Nagy Napon Laci szinte észrevétlenül dolgozott, sosem éreztük magunkat zavarban miatta, profin tette a dolgát. Maximálisan felkészült volt, előre egyeztetett a többi szolgáltatókkal, így minden simán zajlott. Az elkészült rövid és hosszú filmet két hét múlva kaptuk meg és tökéletesen elégedettek voltunk vele – Laci pontosan ráérzett, hogy mit képzeltünk el, és a filmet nézve újraéltük a legmeghatóbb és legboldogabb pillanatokat.

Mindenkinek jó szívvel ajánljuk őt és ezúton is szeretnénk megköszönni a munkáját. Kívánjuk, hogy még sok párt tegyen ilyen boldoggá, mint minket!

 

Ha tetszett az esküvői film és Te is szeretnél hasonlót, keress bátran!error: A tartalom másolásvédelem alatt áll!