Hihetetlen, hogy ismét eltelt egy év… 2017

Rendkívül pörgősen telt el az év, rengeteg új érdekes kihívás elé állított 2017, melyeket egy élmény volt teljesíteni és öröm látni, ahogyan a megrendelő elégedett a végeredménnyel. Számomra ez az igazi fizetség, mivel szeretek adni és örömet okozni másoknak.

Az év lendületesen kezdődött, hiszen Békés megye kiemelkedő szolgáltatója lettem filmes kategóriában!

Ebben az évben ismerkedtem meg a drón videók készítésével. Folyamatosan szeretném fejleszteni a már megszerzett tudást. Egyik kedvenc videóm a Balatonon készült ?

Rengeteg esküvői felkérés érkezett, ahol sok boldog ifjú párral találkozhattam és élhettük át a megismételhetetlen gyönyörű pillanatokat. Köszönöm nekik is ,hogy engem választottak és ott lehettem velük azon a jeles napon! ?

Több esemény és rendezvény megörökítésében volt részem, fotó és videó készítés tekintetében.

A dokumentumfilmek készítése nagyon közel áll hozzám, és egy nagyszerű csapattal elkészíthettem Békés megye egy kisebb szeletéről szóló bemutatófilmet, négy különféle településről.

Minden évben figyelek arra, hogy képzésekre, workshopokra is ellátogassak, hogy figyelemmel kövessem a szakma és a technika fejlődését. Imádom ezeket a rendezvényeket, mert itt tényleg mindent meg lehet ismerni és ki lehet próbálni. Sokat jelent nekem, mivel imádom a technikai részét a szakmának, és ha tudok akkor mindig fejlesztek ezen a téren is.

Nagyon örülök a céges megkereséseknek is, amikor imázsfilm elkészítésére kérnek fel, hiszen imádok új ismereteket szerezni és belelátni más szakágakba. Idén a Kerámiagép Kft-nek készítettem el a bemutatkozó filmjét.

Már javában érkeznek a jövő évi felkérések és biztosan állíthatom, hogy a jövő év is érdekesnek tűni és újabb kihívások elé állít, melyeket alig várok, hiszen ezek a dolgok visznek előrébb és általuk fejlődhetek.

Köszönöm mindenkinek aki ebben az évben is velem volt és követte munkásságomat!

Kívánok mindenkinek Boldog Új Évet! ?

 error: A tartalom másolásvédelem alatt áll!