Badacsonyi esküvő – Orsi és Tomi filmje

Nem először járok a Balatonon esküvői filmet készíteni, de a Badacsony ilyen szempontból ismeretlen terep volt számomra. Balaton az egyik kedvenc helyem, ha forgatásról vagy kirándulásról van szó. 🙂

Bár most nem egyedül voltam, Priskin Nikolett volt segítségemre ezen a napon. Így tudtunk 3 kamerát is használni a szertartás alatt, és két különböző látásmódot tudtam ötvözni a vágás során. Az egész nap remek hangulatban telt, a táj pedig pazar volt. A kreatív felvételeket erős napsütés közben tudtuk elkészíteni, de igyekeztünk a lehető legjobbat kihozni a lehetőségekből. A téma volt bőven, így igyekeztünk kreatívan megoldani a helyzetet.

Mindent egybevetve, remekül éreztük magunkat, a forgatás is feszengés, illetve izgulás mentes volt, pedig egy ilyen napon elég sokan képesek izgulni, nem véletlenül.

Orsi és Tomi beszámolója

Lacit egy kedves rokonom ajánlotta, akinek szakmai véleményében maximálisan megbízunk, és nem is okozott csalódást. Gördülékenyen ment minden, egész nap szinte láthatatlanul mozogtak körülöttünk. Amikor mégis megpillantottuk őket, egy biztató mosolyt kaptunk, ami ránk is fért, hiszen semelyikünket sem videózta azelőtt profi, így izgultunk rendesen. Az elkészült filmben többek között az tetszik nagyon, hogy ez a kis esetlenségünk nem feltűnő 🙂 A videót nagyon feldobják a drónos felvételek a gyönyörű badacsonyi hegyoldalról és a Balatonról. Sok egyedi fordulat is van benne, így – szerintem nem csak számunkra – igazán különleges lett. Az esküvőnk hangulata őket is magával ragadta, nem kívülállóként vettek részt az eseményen, ettől lett talán igazán személyes a videó! 🙂 Ezúton is köszönünk nekik mindent.

Orsi& Tomierror: A tartalom másolásvédelem alatt áll!