Budapesti Esküvők Gyönyörű Helyszíneken

Budapest csodálatos város

mely számos különleges helyszínt kínál az esküvők megrendezéséhez. Egy ilyen varázslatos helyszín a Hármashatárhegy lábánál található Eventshill rendezvényterem, mely páratlan panorámával és romantikus környezettel kápráztatja el az ifjú párokat és vendégeiket.

Felemelő érzés Budapest egyik legszebb panorámáját lencsevégre kapni

Az esküvő napján a Hármashatárhegy, Budapest egyik leglenyűgözőbb pontjának számít, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. A Budapesti látkép és a gyönyörű naplemente egészen különlegessé teszi az itt megrendezett esküvőket. A párok számára lehetőség nyílik drónfelvételek készítésére is, melyek még emlékezetesebbé teszik napjukat. Igyekeztem kihasználni, hogy minél több és szebb felvételt készíthessek a lemenő nap fényeiben. Ez ezért nagy kihívás, mert kevés idő áll rendelkezésre, és nagyon tudatosan kell forgatni, nincs idő kitalálni, hogy most akkor mi is legyen. Szerencsére már nagy tapasztalatom van a gyors forgatások terén.

Az esküvői film és videó készítésekor a Budapesti panoráma és a Hármashatárhegy varázsa megkoronázza az eseményt. A gyönyörű naplementében készült felvételek örök emlékként szolgálnak az ifjú pár számára, és megidézik az esküvőjük legszebb pillanatait.

A másik esküvő, pedig a Manna Lounge helyszínen készült, mely Budapest szívében helyezkedik el, de mégis távol a zajoktól. Meghitt és kissé eldugott helyszín, így számomra felemelő érzés volt, hogy a belvárosban forgatok, mégis egy kellemes, csendes környezetben.

Tekintsd meg a budapesti esküvői filmválogatásomat

Ha szeretnéd, hogy az esküvőtök videója igazán emlékezetes legyen, és mindenki lenyűgözőnek találja, ne habozzatok felvenni velem a kapcsolatot. Több csomagajánlat közül választhattok. Illetve személyre szabottan is kaphattok csomagot, melyet a Ti igényeiteknek megfelelően állítok össze.

Esküvői highlights filmes csomag már 185.000 ft-tól! 15 napos átadási idővel.


error: A tartalom másolásvédelem alatt áll!