✨ A csizma déli részén forgattam 🍕🥂

Egy igazán varázslatos esküvői film forgatásában volt részem tavaly Olaszországban, a gyönyörű Bari városától nem messze, Cerignolától egy ugrásnyira voltunk. A helyszín exkluzív és lélegzetelállító volt: a Villa Bautier adta a mesébe illő pompás környezetet, mely különleges hangulatot kölcsönzött az esküvőnek. A helyszínről készítettem egy hangulatvideót, melyben jól bemutatható a helyszín. 

Az esküvőn rengetegféle étel közül választhattak a vendégek. -Ezt azért jegyzem meg külön, mert tényleg minden volt, amit csak el tudunk képzelni egy olasz étlapon. Nagyjából 180 ember volt jelen az eseményen, így egy igazán különleges és nagyszabású esküvői ünnepségnek lehettem részese.

Az időjárásra nem lehetett panasz, végig sütött a nap, és mindenki boldog volt, az olajfák és pálmafák látványa körülöttünk valóságos mesevilágot varázsolt. Az egész nap során csodás emlékeket és pillanatokat rögzítettem az ifjú pár, és vendégeik boldogságáról, melyeket az esküvői filmbe is sikerült megörökítenem.

Az ifjú pár készülődését követően indultunk is a helyszín által biztosított szertartásra, ezután egy kis gratuláció következett. Ezt követően Flórával a fotóssal elmentünk készíteni pár kreatív felvételt a párról, és mire visszaértünk a teraszt elárasztották különbféle finomságokkal, welcome drinkkel, helyben készült frissen a mozzarella sajt, különbözős friss füstölt húsok, saláták, és helyben készített tengeri herkentyűs tésztákat rittyentettek mindenkinek. Viszont ez nem a vacsora volt, ez csak egy afféle elő vacsora. 

 

Flóra munkásságát ajánlom mindenki figyelmébe, ha fotóst keresne 

Fullos elővacsora pár képben 👨‍🍳

Ezután mindenki bement a lakodalom helyszínére, a főépületbe, és egész éjszaka sorban jöttek a különböző féle/fajta fogások. Nagyjából 8-10 fogás volt. A buli alatt is szervíroztak ételeket, és ezt követően éjfél magasságában kimentünk a hátsó udvarra, ahol több méter hosszú asztalokon sütemények, édességek sorakoztak, ezt megfejelték egy gyönyörű tűzijátékkal, és folytatódott a buli, egészen hajnalig.

Ez az esküvői filmforgatás valóban egy felejthetetlen élmény volt számomra, amelyet mindig szívesen fogok emlegetni.

Itt pedig a kész highlights film tekinthető meg 🎬


error: A tartalom másolásvédelem alatt áll!