Andi és Roli visszajelzése

Még augusztusban volt szerencsém Andi és Roli esküvőjéhez.
Nagyon imádtam ezen az esküvőn dolgozni, az első perctől kezdve olyan volt, mintha ismernénk egymást, teljesen megbíztak bennem és szabad kezet kaptam a film elkészítése alatt.

Andi + Roli | 2017 | Wedding Highlights from Laszlo Incze on Vimeo.

Az esküvőkön egyedül forgatok, így azért nehézség is adódik a forgatások közben, most azonban segítségem is akadt 😉

Az idő is kedvezett nekünk, mert az egyik legmelegebb hétvégét sikerült kifogni, ami a kreatív forgatáson kicsi nehézségeket okozott. Szabadkígyóson forgattunk a parkban, ahol a fák alá menekültünk a nagy meleg és az erős napfény elől 🙂

A lakodalom helyszíne – Mókus Csárda Póstelek
Vőfély – Nagy János
Zenekar – Ricsi trió
Nem mindennapi fotós – Bozsó Krisztián

Andi és Roli visszajelzése

Kedves Laci,

Sokáig kerestük a videósunkat, aki majd megörökíti a nagy napunkat, de igazából egyik se fogott meg minket. Amikor végre Rád találtunk tudtuk, hogy tökéletes választás leszel. A kapcsolatfelvétel nagyon könnyen ment, a közös találkozás során könnyen megtaláltuk a közös hangot, gyorsan egymásra hangolódtunk és tudtuk, hogy nagyon jól döntöttünk. Az esküvő előtt bármikor kereshettünk Téged, mindig szívesen válaszoltál a kérdéseinkre és hasznos tanácsokkal láttál el minket. A nagy napon minden simán ment, számunkra természetes volt, hogy Te is ott vagy! Gyors és minőségi munkát végzel, nagyon köszönjük, hogy már az esküvő utáni hétfőn kaptunk tőled egy kis ízelítőt, nagy meglepetést és örömet okoztál nekünk! A rövidfilm és a teljes film is fantasztikus lett!!! Volt, hogy egymás után 10x-es is megnéztük, nem tudunk betelni vele. ? Tökéletesen elkaptad a pillanatokat és nagyon egyedi az egész! Nem tudunk elégszer köszönetet mondani Neked! Örülünk, hogy megismertünk Téged!!

Jegyespárok ne habozzatok Lacinál jobbat nem találtok!!!

Kérj ajánlatot esküvői filmkészítésre!

 

 error: A tartalom másolásvédelem alatt áll!