Márti és Süleyman visszajelzése | Babérliget Kúria

“Mielőtt Márti és Süleyman visszajelzését olvasnátok, előtte egy kicsit rizsáznék az esküvőről, és az azt megelőző történésekről ;)”]

[/vc_column]

Idén tavasszal hívott fel Márti, hogy esküvőt szerveznek augusztus 25-én (ez amúgy apu szülinapja). Ez azért érdekes, mert ilyenkor már nem vállalok, vagy nem tudok vállalni több megrendelést, de valahogy úgy jött ki, hogy pont ráértem. Még mielőtt tovább mennénk, köszönöm Jobbágy Zolinak az ajánlást, mert idén kora tavasszal egy esküvőn filmezett, ahol Mártiék is jelen voltak. Zolit megkeresték, de már nem ért rá, így átirányította hozzám őket, mert tök jó arc.

[/vc_row]

Körülbelül 2-3 telefonváltásunk volt Mártival, és megbeszéltünk minden részletet. Minden a lehető legjobban alakult. Minden simán és gördülékenyen ment, szóval le is szerződtünk.

Ahogy telt-múlt az idő, lassan elérkezett az augusztus 24-e, péntek, amikor is barátnőmmel, Petrával nekiláttunk hosszú utazásunknak, egészen pontosan Polány kicsiny kis falujába, ahol az esküvő került megrendezésre a Babérliget Kúriában.

Előtte olvasgattam egy kicsit a helyszínről, és azt írták a “zinterneten”, hogy Magyarország 10 legszebb helyszínei között szerepel, így emiatt is tartottam izgalmas kihívásnak ezt a forgatást.

Pontosan nem emlékszem, de 5-6 órát utaztunk, szerencsére remek időnk volt, és gyorsan eltelt az idő. Az ország azon a részén nem jártam, így kirándulásnak is megfelelt. Ahogy megérkeztünk gyors bemutatkozásba kezdtünk, viszont a nap már szépen haladt lefelé, ezért elindítottam egy time lapse felvételt, hogy szépen megörökítsem a készülő filmhez. Pluszban pár drónfelvétel is készült.

Az esküvő előestéjén pedig Mártiék egy szűk kis családi vacsorát rendeztek, ahol volt egy fontos bejelentésük is, mégpedig babát várnak 🙂 Erről a kis családi vacsoráról is készült film, de az esküvős filmbe ez nem került bele, egy külön sztoriként adtam át nekik 🙂
Este pedig elindultunk a szállásra, mely Kaposváron volt, ahol szintén soha nem jártunk.

Másnap reggel a bőséges reggeli elfogyasztása után megnéztük a várost, de egyikünkre sem tett emlékezetes benyomást, szép, de semmi különös.

Majd ezután igyekeztünk ismét Polányba, a Babérliget Kúria udvarára, ahol már javában zajlottak az előkészületek. A terem díszítése, frizura, smink és öltözködés volt folyamatban. Eleinte izgultunk, mert elég felhős volt az ég a délelőtt folyamán, de szépen kitisztult, bár délután négy környékére esőt ígértek, de szerencsére ezt is megúsztuk.

A készülődés után következett a first look, és ezután pedig a szertartás. Miután mindent előkészítettem, hang, kamerák, akkor pedig el is indult a ceremónia. Petra ugrott be az egyik kamerához, mint B operatőr 🙂 Ügyesen állta a sarat 🙂
Majd ezután gratuláció, örömködések, fotózás és ezt követően jöttek a kreatív felvételek, melyekre  kb 20 percünk maradt fotózással egybekötve, de a násznép nagyon türelmes volt, és a ceremóniamester is remekül végezte a dolgát, hiszen senki sem unatkozott.

Ezután Mártiék bevonultak a szépen díszített terembe, és Süleyman egy beszéddel készült, ezután pedig következett a vacsora, nyitótánc és buli. Akár itt be is fejezhetném a szövegem, viszont az eső úgy gondolta, hogy tök jó fej volt, mert a kültéri szertartást nem áztatta ronggyá, azonban mégis visszajött egy kicsit “bulizni”, ami olyan jól sikerült, hogy a buli alatt három alkalommal ment el az áram. Mindenki tök jól fogadta, és a ceremóniamester is végig elképesztően jól szórakoztatta és aktivizálta a tömeget. Majd jött a torta, és utána még 1-2 játék, azután már áram is volt, és folytatódhatott a buli, egészen hajnalig.

Összességében egy remek esküvőn voltunk túl, és egy tök jófej párt ismertünk meg. Már akkor éreztem, hogy egy különleges anyaggal lettem gazdagabb és azt is tudtam, hogy az áramkimaradással fogom indítani a teljes filmet.

Ezután irány Kaposvár, majd a szálláson lementettem az összes anyagot, aztán alvás, majd másnap reggel irány haza.

Most pedig jöjjön Márti és Süleyman visszajelzése

“Több hónapnyi készülődés után az esküvő napja annyira elröppent és annyi minden történt aznap, amire szeretnénk emlékezni, hiszen tökéletesre sikerült. Ehhez Laci videója a legjobb eszköz, hiszen nem csak az aznap történéseit tudjuk visszanézni, hanem olyan hihetetlen profi módon készítette a videót, mintha nem is a mi esküvőnket néznénk vissza, hanem valami filmet 🙂  Sokkal jobb lett, mint azt valaha is reméltük. A videó minősége, a zenei aláfestés, az egésznek a hangulata… Azóta már számtalanszor végignéztük mindegyik videót, akár egymás után többször is ugyanazon a napon, annyira élvezetes 🙂

És ehhez társul Laci nagyon barátságos, illedelmes személyisége 🙂

Csakis ajánlani tudom mindenkinek, aki profi videóban szeretné visszanézni az emlékezetes pillanatokat.

Néhány werk fotó - Fotó: Incze László és Forján Petra


error: A tartalom másolásvédelem alatt áll!