Zeynep & Pisti visszajelzése

Laci személyében egy kreatív, rugalmas, kedves és rendkívül profi szakembert tudhattunk magunk mellett a békéscsabai lakodalmunkon.

laszloincze_eskuvo_bekescsaba_filmMivel Isztambulban élünk török párommal, így az interneten keresgéltünk, ahol referencia munkái magasan kiemelkednek a többiek portfóliói közül. Gondolkodás nélkül eldöntöttük, hogy Lacit szeretnénk megkérni életünk legfontosabb napjának megörökítésére.

Felhívtuk egyeztetni és pontosan azt a profi hozzáállást kaptuk, amire a portfóliók alapján számítottunk. Hazautazásunk után személyesen találkoztunk, ahol átbeszéltük a lehetséges forgatókönyvet.

 A lakodalom és búcsúztató napján Laci folyamatosan kereste a legjobb kompozíciókat, a váratlan helyzetekre rendkívüli rutinnal reagált és fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy minden fontos pillanat úgy legyen megörökítve, hogy az visszanézés után újra és újra megérintse a lelkünket.

laszloincze_eskuvo_bekescsaba_film_web

Csodálatos kisfilmet állított össze, olyat, amilyenről álmodtunk. A hosszú verzió sincs hiányában kreatív megoldásoknak. Az anyagok igényes küllemmel lettek átadva. Laci munkájának kvalitása nemzetközi szintű, hozzá fogható szakember nem sok van az országban. Magasan túlszárnyalta az Isztambulban, korábban vagyonokért felbérelt videósok munkáját.

Ha lesz más fontos életeseményünk Isztambulban, akkor biztosan teszünk majd ajánlatot Lacinak.

Ha valaki igazán jó minőségű videót szeretne korrekt áron, akkor ne keresgéljen tovább, Laci a legjobb választás.


Zeynep és Pisti from Laszlo Incze on Vimeo.

Amennyiben TE is szeretnél hasonló kreatív esküvői filmet, írj nekem a részletekért!

Kérlek tekintsd meg referenciáimat és a lehetséges csomagajánlatokat!

 error: A tartalom másolásvédelem alatt áll!