laszloincze.hu – Web Commercial Iphone

 

Nemrégiben készítettem egy kis reklám videót, vagy nevezzük web commercial-nak, amelyben az látható, hogy egy okostelefonon hogyan lehet navigálni, illetve használni a honlapomat. Meg lehet tekinteni eddigi munkáimat, referenciáimat stb.

Ez a kis egy perces reklám szépen és elegánsan mutatja be, amit éppen reklámozni kívánunk, legyen az honlap, egy alkalmazás, vagy éppen maga a telefon.

Cégeknek és különféle szolgáltatóknak tökéletes.

Aki szeretne ilyen vagy hasonló reklámot keressen meg bátran, mert megéri 🙂 .

És akkor egy picit a készítésről:

Az elkészítéshez legalább 3-4 munkaórára van szükség, illetve megfelelő ismeretekkel való rendelkezés az Adobe After Effects programhoz. Ha egyedi telefont, tabletet vagy akár más terméket szeretnénk használni, jó ha tudsz kezelni egy 3D szoftvert.

Először vegyük fel a kezünket, ahogyan megérintjük a kijelzőt. Ide nem kell más, csak egy kamera és egy zöld megvilágított lap (én egy tabletet használtam, amire letöltöttem egy zöld képet, így reflektálódik a kezem is, amikor megérintem a kijelzőt, és realisztikus hatást kelt a videóban).

laszloincze_btsFoto

Miután ezzel megvolnánk, After Effects-ben maszkoljuk ki a számunkra hasznos részt, és kulcsoljuk ki a zöld felületet. Erre tökéletesen alkalmas a keylight plug-in.

laszloincze_green_boxKészítsünk egyedi hátteret, és hozzunk létre fényforrásokat a 3D elemnek, hogy kiemelkedjen a térből. Én 4 különféle fényforrást használtam. A 3D elemnek pedig találjuk ki már előre, hogy milyen mozgásokat szeretnénk létrehozni. Az element 3D plug-in nagyszerű alkalmazás az elkészített 3D elemek importálására, továbbá nagyszerű beállítások állnak rendelkezésünkre, hogy valóságos külsőt kölcsönözzünk a már meglévő elemünknek.

laszloincze_after effects

A telefon kijelzőjére előre készítsük el a videót. Én a honlapom összes fotóját a telefonon print screen-eltem, és feltöltöttem a számítógépemre, ahol a fotókat összeraktam Photoshop-ban egy nagy hosszú képként (kb 460 x 2000 pix), majd egy videót készítettem, hogy úgy nézzen ki, mintha valaki görgetné a kijelzőt, és rákattintana a menüre.

Amikor kész a videó, importáljuk az After Effects-be és az Element 3D-ben Custom texture maps beállításban töltsük be, majd jelöljük ki, hogy ez a videó legyen a kijelzőn az element 3D-n belül.

A többi folyamatos igazítás, renderelés, finomítás stb 🙂

 Üdv!error: A tartalom másolásvédelem alatt áll!