Bemutatkozás

incze lászló esküvő cinematográfus

Incze László
kreatív filmkészítő

Imádja a filmeket, csakúgy, mint a filmkészítést. Mozgóképen megelevenedő értékteremtés és történetmesélés a legfontosabb számára.

Folyamatosan keresi az új témákat, és emiatt szándékosan nem pozicionálja magát külön elnevezésű filmesnek. Imád Imád utazni, dokumentum-, imázs-, esküvői filmeket, különféle reklámanyagokat, rendezvényfilmeket készíteni. Széleskörű tapasztalatának köszönhetően javaslatokat tesz, segítséget nyújt, ha esetleg a megrendelő elképzelései még csak körvonalazódnak. 2012 óta folyamatosan aktív, ennek köszönhetően több helyen is megfordult belföldön és külföldön egyaránt. Olaszország a kedvenc, ha csak annyit mondunk, hogy sole, mare e pesce, nem is kell több.

A folyamatos fejlődés számára elengedhetetlen, legyen az technikai, vagy szakmai. Szereti a kihívásokat, fontos számára a folyamatos tanulás, az újnak a keresése, ami elengedhetetlen ezen a területen. Rendszeresen jár workshopokra, hogy figyelemmel kísérje a szakma fejlődését. Így ismerkedett meg többek között a drónfilmezéssel, mely teljesen új távlatokat nyitott meg számára, hiszen a levegőből nézve minden más.

Mindig is a művészeti tevékenységek vonzották. Szabadidejében, ha csak teheti utazik, vagy éppen kedvenc hangszerén, gitárján játszik. Így a kisfilmes utómunkálatok során felhasználhatja zenész múltját, hiszen a hang, a zene és a film összefonódik.

error: A tartalom másolásvédelem alatt áll!