Békés megye kiemelkedő szolgáltatója lettem filmes kategóriában!

Idén először került megrendezésre az I. Békés Megyei Wedding Party esemény, amelyre különféle kategóriákban, mint például vőfély, zenész, rendezvényszervező, helyszín, fotós, filmes…stb lehetett jelentkezni.

A januári regisztráció megkezdése előtt kaptam a felkérést és örömmel regisztráltam, hiszen hiánypótló esemény és jó kezdeményezésnek találtam.

A regisztráció után már a szavazás első része jött, minden kategóriában le kellett adni a jelölteket. Ezután következett a második része a szavazásnak, a legtöbb jelölést kapott szolgáltatók közül lehetett választani, jelöléseket leadni. Sok kolléga szavazatának köszönhetően tovább jutottam a filmes, cinematográfus kategóriában, és ezután következett az eredményhirdetés a gála napján.

A gála helyszíne, a gyulai Vígadó terem volt, melyet gyönyörűen és előkelően díszítettek fel. Érkezésünkkor pezsgővel kínáltak, filmbe illő hangulat fogadta a vendégeket, amint beértek a díszterembe.

Az est fővédnöke, Dernovics Péter köszöntötte a résztvevőket és nyitotta meg az eseményt, majd a Jókai Színház színművészei adtak elő rövid műsorokat. Ezután pedig következett a díjazás, és egy remek három fogásos vacsora, melyet Fodor Mihály, Olimpiai Ezüstérmes Szakácsmester készített.

Nagy élmény volt részt venni egy ilyen nagyszabású eseményen, és külön öröm, amikor elismerésben részesülhetnek a szolgáltatók, ezúton is gratulálok a díjazottaknak és a szervezőknek!

Esküvői munkáimat ide kattintva tudod megtekinteni!

 error: A tartalom másolásvédelem alatt áll!