Eszti és Pali visszajelzése

 

Eszti + Pali | 2017 | Wedding Highlights from Laszlo Incze on Vimeo.

Egy elképesztően jó hangulatú esküvő után mindig a legnehezebb az, hogy sikerül-e vissza adni azt a hangulatot, melyet átéltünk. Eszti és Pali esküvője rendkívül jól sikerült, az időjárás is nekünk kedvezett, már-már túl meleg volt ~38-40°C  is lehetett, de mit is várunk augusztus közepén?

Esztiék nagy napjának a megörökítése nagy élmény és persze óriási felelősség is volt egyben. Emiatt külön köszönöm a bizalmat a részükről! A szolgáltatók felől sem lehetett panasz, hiszen profi csapattal volt szerencsém együtt dolgozni, mindenki mindig a helyén volt és tudta, hogy mit kell csinálni és a végére egy hatalmas bulit csinált Berta  János ceremóniamester, aki nem mindennapi attrakciókkal és hihetetlenül egyedi előadásával vezényelte le az egész napot! A zenék kiváló megszólalását pedig Tóth Rudolf Dj biztosította, elképesztő hangzást kitekerve a hangfalaiból
Helyszínül a békéscsabai Phaedra Rendezvényközpont adott helyet, a fotókért, pedig köszönet Annaházi Lórántnak!

A végeredmény pedig egy esküvői legszebb pillanatok (highlights) és egy 15 perces film lett, mely a teljes napot egybefoglalva mutatja be a nézőknek, hogy mi is történt. Mindig öröm ilyen pillanatokat elcsípni.

 

Eszti és Pali | Teljes esküvői film from Laszlo Incze on Vimeo.

 

Eszti és Pali visszajelzése

2017. augusztus 19-én volt a mi esküvőnk.
Mivel nem vagyunk jártasak ez ügyben kit kell keresni, ezért szó szerint a google barátunkhoz fordultam, ahol kidobta többek közt a Laci nevét is.
Nem csak fénykép alapján lett szimpatikus, hanem mert békéscsabai (helybeli), és a munkái alapján párommal egyből őrá voksoltunk. Majd egyeztetés után, ami gördülékenyen ment annak ellenére, hogy külföldről szerveztünk mindent, az első találkozásnál novemberben már ott helyben le is szerződtünk vele. Pont ilyen videóst kerestünk, fiatalos (tehát modern technikával dolgozik), vannak jó ötletei, rugalmas, nagyon segítőkész, kedves és bármikor, amikor kérdésünk volt elérhető volt, mindig válaszolt.


A nagy napunkon remekül együtt tudott dolgozni a fotóssal, aminek eredménye egy remek hangulatú délelőtt volt.  Remekül éreztük magunkat. Mi tökéletesen meg voltunk elégedve Lacival és nem csak a munkájával, hanem mint emberrel is. Remek ember, humoros és remekül helyt állt. De nem csak mint ember remek, de a munkája visszaadja azt, ami valójában történt.  Minden elképzelésünket megvalósította.
Nagyon – nagyon köszönjük, hogy a videóid által újra és újra átélhetjük életünk legcsodásabb, legvidámabb napját. Azóta is minden nap megnézem és szerintem még milliószor meg tudnám nézni.
A rokonok és barátok is le voltak nyűgözve a munkádtól.  Nagyon szépen köszönjük!
Bátran ajánljuk őt mindenkinek, aki egy laza, jó hangulatú, profi videóst keres!!
Üdvötlettel: Eszti és Pali

 

Ajánlatot kérek!error: A tartalom másolásvédelem alatt áll!