Niki és Bandi visszajelzése

2017.06.10-én volt a mi Nagy Napunk. Előző év januárjában a Békéscsabai Esküvőkiállításon ismertük meg Lacit. Nagyon szimpatikus volt, segítőkészen válaszolt minden kérdésünkre, videókat mutatott korábbi munkáiból. A videók láttán nem volt kérdés, hogy ki lesz a videósunk. Minden elképzelésünket megvalósította, sőt hasznos tippeket és ötleteket adott. 

eskuvo film Bekescsaba Laszlo Incze

A készülődéstől a kreatív fotózásig, valamint az esküvő napján egész nap rendelkezésünkre állt. A fotóssal nagyon jól összehangoltan tudtak dolgozni és a hangulat, ami a fotózáson volt… Egy szóval fergeteges!!! Nagyon hamar ráérzett, hogy mit szeretnénk, csodásak lettek a videók.

Köszönjük, hogy újra átélhetjük életünk legcsodálatosabb napját, amikor megnézzük a filmeket. Már vagy 100-szor láttam őket, de még vagy 1000-szer megnézném, egyszerűen nem lehet megunni. Nagyon egyediek és a képi minőségen túl a hang is tökéletes. A zeneválasztást is Lacira bíztuk, amit nem is tehettünk volna jobban. Bármikor kerestük telefonon, mindig elérhető volt, nagyon megbízható. Még egy meglepetés videót is készített nekünk a kreatív fotózásról.

Tiszta szívvel ajánljuk Lacit, a legprofibb videóst!

Amennyiben Te is szeretnél hasonló esküvői filmet, keress bátran!error: A tartalom másolásvédelem alatt áll!