Tünde és Gergő visszajelzése | Fenyőharaszt

Imádok mindig új helyszíneken forgatni és új emberekkel találkozni. Emiatt is örültem Tünde és Gergő megkeresésének, akik a lenyűgöző Fenyőharaszti Kastélyszállóban és csodás udvarán kötötték össze életüket.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Gyönyörű helyszín és a csodás időjárás is megadatott, bár a szél eléggé fúj, így a drón felvételek készítése közben kicsit aggódtam. Ez volt az első komolyabb bevetése a legújabb drónomnak. Szerencsére minden tökéletesen alakult.

Megérkezésünkkor Gergő fogadott engem és segítségemet, Bencsik Ádámot, aki a B kamera mögött tartózkodott és segítette a munkámat. Elfoglaltuk a szállást és a már említett drón felvételek elkészülte után forgattuk az előkészületeket, először Gerőét, majd Tündiét.

 

Ezek után jött a first look, majd a kreatív felvételek elkészítése. Már jöttek a vendégek, és az esti helyszínről készítettem pár felvételt, ahogyan fel van díszítve és még üres. Eközben Ádám vágóképezte a gyülekezőt. Ezután jött a polgári szertartás, majd Hatvanba utaztunk a templomi szertartás felvételeit elkészíteni. Ezután visszafelé megálltunk egy gyors time lapse-et készíteni, mert csodásak voltak a fények és a felhők 🙂 #cluodporn

Majd megérkeztünk a lakodalom helyszínére, Tünde és Gergő bevonult a terembe, ekkor történtek meg a beszédek, majd a nyitótánc és egy óriási buli kerekedett, remek hangulattal.

Összességében nagy élmény volt és egy remek kihívás úgymond idegenben forgatni. Remélem még sok hasonló megmérettetésben lehet részem.

... és akkor jöjjön Tünde és Gergő visszajelzése:

Meglehetősen nehéz összefoglalni pár szóban azokat az érzéseket, amik újra és újra felpezsdülnek bennünk az esküvői videónk megnézése alkalmával. Lászlóék létrehoztak egy olyan csodálatos esküvői filmet, ami remekül összefoglalja életünk egyik legboldogabb napját. Sikerült minden kulcsfontosságú eseményt beletenniük a videóba, amit fontosnak tartottunk. Maximálisan kihasználták az események, valamint a helyszín adottságait. Professzionális módon, remek érzékkel ismerték fel igényeinket és előzetes egyeztetések nélkül valósították meg elképzeléseinket.

Magabiztos, remek stílusú, barátságos filmkészítőt ismertünk meg. Szinte már barátként váltunk el aznap este.

 

Tünde és Gergő

Fenyőharaszt 2018error: A tartalom másolásvédelem alatt áll!